Dextriny

Dextrin je výsledným produktem tepelně-chemického zpracování škrobu. Roztok dextrinu ve vodě vykazuje pojivé a lepicí vlastnosti, což předurčuje jeho použití.

Dextriny z bramborového škrobu
Název Vlastnost
Bílé dextriny
BR 015 RV, BR 015 RVH Velmi nízká rozpustnost ve studené vodě
BR 025 S, BR 025 SH Nízká rozpustnost ve studené vodě
BR 045 RV, BR 045 RVH Střední rozpustnost ve studené vodě, snížená viskozita
BR 070 S, BR 070 SH Vysoká rozpustnost ve studené vodě
BR 075 RV, BR 075 RVH Velmi vysoká rozpustnost ve studené vodě, snížená viskozita
BR 095 RV, BR 095 RVH Velmi vysoká rozpustnost ve studené vodě, snížená viskozita
BR 099RV, BR 099RVHH Velmi vysoká rozpustnost ve studené vodě, snížená viskozita
Žluté dextriny
AMYCOL 160, AMYCOL 180 Vyšší viskozita, nízká stabilita
BR 100 S, BR 100 SH, BR 100 T, BR 100 TH, BR 100 P Střední viskozita, nízká stabilita
BR 220 SH Nízká viskozita, střední stabilita
BR 200 S, BR 200 SH Nízká viskozita, střední stabilita
BR 200 TH Velmi nízká viskozita, vysoká stabilita
BR 400 Velmi nízká viskozita, vysoký stupeň odbourání
Dextriny z pšeničného škrobu
PS 100 S, PS 100 SH Střední viskozita
PS 200 S, PS 200 SH Nízká viskozita
Dextriny z kukuřičného škrobu
KU100 S, KU 100 SH Střední viskozita
KU 200 S, KU 200 SH Nízká viskozita
Dextriny z tapiokového škrobu
TA 100 S, TA 100 SH Střední viskozita
TA 200 S, TA 200 SH Nízká viskozita

Všechny žluté i bílé dextriny standardně vyráběné z bramborového škrobu jsme schopni připravit také z pšeničného, kukuřičného nebo tapiokového škrobu. Technické parametry dextrinu dokážeme přizpůsobit požadavkům zákazníka.

dextriny

Pokud máte zájem o tyto produkty, prosíme kontaktujte nás pomocí formuláře níže nebo přejděte na stránku kontakty.


Napište nám












Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni, oddíl B, vložka 387.